Púpence kaparového kríka sa musia žať v skorých ranných hodinách, kým sa nerozvijú. Po zbere sa naložia do slanej vody, čím sa uchová ich typická chuť a pevná štruktúra. Potom...
Púpence kaparového kríka sa musia žať v skorých ranných hodinách, kým sa nerozvijú. Po zbere sa naložia do slanej vody, čím sa uchová ich typická chuť a pevná štruktúra. Potom...
Púpence kaparového kríka sa musia žať v skorých ranných hodinách, kým sa nerozvijú. Po zbere sa naložia do slanej vody, čím sa uchová ich typická chuť a pevná štruktúra. Potom sa zalejú nálevom z vínneho octu a šetrne pasterizujú. Kapary vylepšia pizzu, zeleninové šaláty, korenené omáčky, cestoviny, obilniny a rybie pokrmy. Výborné sú aj samotné na chlebe s maslom alebo do bagiet.
Zloženie: kapary* 58 %, voda, vínny ocot*, morská soľ. Zložky označené * pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.